TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Serdar İPEK - Müdür

1978 Trabzon İli Maçka İlçesi doğumludur.

İlkokulu Trabzon Atatürk İlkokulu, Ortaokulu Trabzon Atatürk Ortaokulu´nda tamamlamıştır.

Lise Öğrenimini Trabzon Endüstri Meslek Lisesi "Telekominikasyon" bölümünde tamamlamıştır.

2002 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi "Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü"nden mezun olmuştur.

2016 yılında Karadeniz Teknik Üniveritesi Fatih Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü "Eğitim Yönetimi Teftişi ve Planlaması" Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

2002 yılından itibaren Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda Rehber Öğretmen/Psikolojik Danışman, Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Serdar İPEK 01/02/2016 tarihinden itibaren Trabzon Rehberlik ve Araştırma Merkezi kurum müdürlüğü görevini yürütmektedir.