T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Rehberlik ve Araştırma Merkezi

EĞİTİM İÇERİKLERİ (YEREL HEDEF)

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ilimiz için belirlenen "Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerlerini Tanıma" yerel hedefine yönelik olarak hazırlanan içerikler yayınlanmıştır.

2022-2023 eğitim öğretim yılı için bakanlığımız tarafından "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" genel hedef olarak belirlenmiştir. İlimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri il yürütme komisyonunun haziran ayında yapılan sene sonu toplantısında "Yetenekler, Mesleki İlgi ve Değerlerini Tanıma" yerel hedef olarak belirlenmiştir. Belirlenen yerel hedefin eğitim kurumlarında planlı, standart ve sürdürülebilir olarak sunulabilmesi amacıyla ilimiz genelinde çeşitli eğitim kademelerinde görev yapan Rehber Öğretmen/Psikolojik Danılmanlardan oluşan içerik hazırlama komisyonu oluşturulmuştur. 26 Rehber Öğretmen/psikolojik danışmandan oluşan komisyon Ortahisar ilçesi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 6-14 Eylül tarihleri arasında görevlendirilerek, bütün eğitim kademelerine yönelik eğitim içerikleri hazırlamıştır. Bütün eğitim kademeleri için farklı olarak hazırlanan veli, öğrenci broşüleri, sunumlar, afişler, etkinlikler ve videolardan oluşan içeriklere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

 

Okul Öncesi içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

İlkokul içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Ortaokul içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Ortaöğretim içeriklerine ulaşmak için tıklayınız

Ortaöğretim öğrencilerine ve velilerine yönelik video için tıklayınız (videoyu açtıktan sonra videonun sağ alt köşesinde bulunan indir butonunu tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz)

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2022 23:17 - Görüntülenme: 1301
  Beğen | 3  kişi beğendi